Rólunk

A Transfer-R Kft. az első specializált vállalat, amely nemzetközi szállítmányozással és áruátrakodással foglalkozik Záhonyban.

A Transfer-R Kft az áru orosz vagonokból európai vagonokba való átrakodását képezi.

Főtevékenységünk:

Főtevékenységünket 1990 óta hatékonyan fejlesztjük és büszkék vagyunk a már 23 éves fennállásunkra.

Valamennyi tevékenységet a legkorrektebbül és gyorsan teljesítünk, ami lehetővé tette a szolgáltatások mai szintjét.

Ügyfeleinknek a ránk bízott teendők legjobb minőségű ellátását kínáljuk.

Célunk minél jobb helyezést elérni a piacon a szolgáltatások minősége tekintetében a szállítmányozási és vámkezelési ügyek, a külkereskedelmi közvetítés és az áruátrakodás, valamint raktározás területén. Ez a cél az üzletvitel valamennyi területén történő állandó előrehaladásokkal és folyamatos újításokkal, fejlesztésekkel, beruházásokkal és a káderek szakmai továbbképzésével valósul meg.

Telephely

A társaságnak kedvező a telephelye, mert a magyar-szlovák-ukrán hármashatáron van, amely jó stratégiai és logisztikai pozíciót biztosít.

A társaság székhelye Záhonyban van mindössze 5 km-re az ukrajnai Csap határátkelőtől.

Vasúti és kamionos terminálokkal rendelkezünk az áruátrakodáshoz.

A telephely lehetővé teszi az áru átrakodását orosz vagonokból európai vagonokba.

Tervek

Modern terminál kiépítése van folyamatban a cseppfolyósított kőolajgáz átrakodására, amelynek kapacitása 12.000T havi szinten 2000 m3 raktárhelyiséggel, ami hozzájárul a vállalat és a térség további fejlődéséhez.

Az építési folyamatban levő cseppfolyósított kőolajgáz átömlesztésére szolgáló terminál a vezető világi gyártók magas technológiájú berendezéseivel lesz felszerelve. A kőolajgáz átömlesztése mellett a terminál lehetővé teszi a tiszta propán, bután és más kőolajfrakciók átömlesztését is.